Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

UDSAT ─ Pokemon Go-Walk til fordel for unge autister

4. april kl. 14:00 - 16:00

Zand.News

Pokemon Go-Walk skal markere ugen for den internationale autismedag. Formålet er at sætte fokus på autisme og at støtte til Danmarks nye ungdomsorganisation for unge med autisme tæt på livet, Autisme Ungdom.

»Af hensyn til Covid-19 og vores medlemmers og deltageres sundhed, udskyder vi pokewalk på ubestemt tid. Vi håber på jeres forståelse,« skriver Autisme Ungdom.

Under denne gåtur vil vi spille Pokemon Go, og der vil være mulighed for at fange en masse Pokemons samt få nye venner i spillet. Det er ikke et krav, at man spiller på turen, og det er heller ikke et krav, at man render rundt i Pokemon-kostume.

Pokemon Go starter og slutter i Slagelse Lystanlæg, hvor der er en parkeringsplads et stenkast derfra.

Arrangementet er gratis for medlemmer af Autisme Ungdom og for børn under 13 år. Hvis du endnu ikke er medlem eller støttemedlem, kan du blive det for 75 kroner.

Tilmeld dig på: autismeungdom.nemtilmeld.dk/2.

 

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
4. april
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).