Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Picnickoncert i Slagelse Lystanlæg

29. juni 2022 kl. 18:30 - 20:30

Zand.News

Snyd ikke dig selv og dine kollegaer for det fuldstændigt utilregnelige orkester “Miss Piggy & Partyskinkerne”, når de crasher scenen og vælter dansegulvet. I vil være vidner til intet mindre end et monsterparty, når den benspjættende Miss Piggy og hendes følge inviterer til en musikalsk ragout af fest, fis og farver. Og skulle vi nå ind i oktoberfest-sæsonen – som i manges øjne heldigvis varer hele året – så hopper i vores dirndler og lederhosen og springer ud som Frau Sau & die Alpenschinken.

Den både fest- og folkelige stil kan sammenlignes med bands som Sweethearts, Maud & Mænd og Fede Finn & Funny Boyz. Musikken kræver da også lidt kunstnerisk rummelighed, når du bliver stillet over for både dansktop-schlagere, grandprix-kitch, det bedste fra Bayerische Rundfunk, og en masse helt uundgåelige skrål-med-hits.

I virkeligheden hedder den energiske sangerinde også Vibeke Køhl Hoby-Hansen. Hun står i spidsen for et hold veldresserede musikere, hun har samlet op på de sjællandske landeveje. De er renlige, rimeligt velklædte og spiller, så det rykker! De er nemlig så gamle, at de alle sammen har mange års erfaring fra den danske musikscene. For at hæve det audiovisuelle udtryk har Miss Piggy insisteret på – når det ellers sømmer sig – at have to lækre kor-pattegrise med, der bidrager til fest og ballade.

Sammen med Miss Piggy trækker de dig nådesløst igennem hele party-bagkataloget, lige fra “Sikken Fest Vi Har Haft Nu I Nat” og “Eviva Espana” til klassikere som “Whiter shade of pale” Det hele krydres med spas og løjer, og det går stærkt! Bandets DJ tager sig af alle de aktuelle radiohits i pausen. Kort sagt, så får du næsten-non-stop mega-party for alle pengene!

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
29. juni 2022
Tidspunkt:
18:30 - 20:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/3131781853762230/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Anlægget
Parkvej 33
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).