Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Midsommeraften ved Vemmelev

21. juni kl. 20:00 - 21:00

Midsommer er sol, varme og lange lyse nætter. Vi fejrer årets længste dag med ord og musik i det smukke kirkerum. Det er efterhånden blevet en dejlig tradition at fejre midsommer i Hemmeshøj Kirke, og gode traditioner skal man holde fast i, så det gør vi også i år.

Efter gudstjenesten er menighedsrådet vært ved en dejlig, stående midsommerbuffet med friskkogte, nye kartofler, jordbær og et lille glas, mens vi nyder aftenluften og det smukke syn ud over markerne.

Der er mulighed for at gå den smukke tur til Hemmeshøj Kirke. Vi mødes på parkeringspladsen foran Vemmelev Kirke kl. 19.00 og går i samlet flok den smukke tur gennem Bakkelyskoven og videre til Hemmeshøj Kirke. Tilmelding er ikke nødvendig. Kirke­bilen kan bestilles om nødvendigt, også til denne aften.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
21. juni
Tidspunkt:
20:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/704326363357540/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk
Hjemmeside:
https://www.slagelse.info/events/

Sted

Hemmeshøj Kirke
Hemmeshøjvej 16B
Vemmelev, 4241 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
https://www.vemmelevhemmeshøjkirker.dk/

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).