Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Medley Koncert på Sct. Michaels Nat

27. september kl. 22:00 - 23:30

Zand.News

Sct. Michaels Nat sluttes som bekendt af med et brag, når det imponerende fyrværkeri skydes af på Rådhuspladsen til midnat. Og et brag er der også lagt op til de sidste par timer af Sct. Michaels Nat, når MEDLEY går på scenen på Nytorv fra kl. 22. Koncerten er gratis.

De leverer deres helt eget festfyrværkeri af populære hits, og der er noget for enhver smag – fra Abba til Alice Cooper og fra Dodo til DAD. Skulle det være blevet lidt køligt ud på aftenen, så kom og dans dig varm til et godt gammeldags asfaltbal til et af Vestsjællands mest populære festorkestre.

MEDLEY fejrer sit 20-års jubilæum til næste år, så mange har gennem årene stiftet bekendtskab med bandets energiske sangerinde, Marlene Holmelund, og hendes 4 drenge, Thomas Lyng Poulsen, Carsten Pedersen, René Eriksen og Ole Lund Sørensen.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
27. september
Tidspunkt:
22:00 - 23:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/364995177522618/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk
Hjemmeside:
https://www.slagelse.info/events/

Sted

Nytorv (Slagelse)
Nytorv
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).