Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Maritim Kulturuge (Korsør)

19. august 2019 - 25. august 2019

Zand.News

Det Maritime Kultur- og Folkemøde er både nyt og gammelt. Nyt, da politiske debatter med fokus på udvikling, uddannelse, erhvervsfremme og så videre er fra 2018; og gammelt, da folkemødet bygger på en mangeårig tradition i Korsør om at afholde årlige maritime kulturdage. 

I 1979 havde Korsør et arrangement som hed Maritime Aktiviteter og kan beskrives som forløberen for de nuværende maritime kulturdage. Fra 1992 til 1998 genopstod arrangementet under navnet Vanddagen, og efter endnu nogle års pause besluttede man at genoptage det maritime arrangement i regi af Kultur og fritidsforvaltningen. Man nedsatte samtidig en styregruppe, der siden 2008 har stået i spidsen for de Maritime Kulturdage.

Styregruppen arbejder frivilligt sammen med en lang række andre frivillige aktører, der lægger mange timer og dage i arbejdet med at styrke og formidle maritim kultur. Rammen er stadig Korsør, men fremover samles kræfterne om udviklingen af Danmarks Maritime Kultur- og Folkemøde.

Du finder programmet, tidpunkterne og adresserne på Facebook og på deres hjemmeside.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Start:
19. august 2019
Slut:
25. august 2019
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/pg/maritimekulturdage/events/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Korsør Fæstning
Søbatteriet 3
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).