Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

March mod Ensomhed 2021 – Slagelse

23. august 2021 kl. 08:00 - 18:00

Zand.News

Vidste du, at flere end 380.000 voksne og over 20.000 børn i Danmark hvert år føler sig svært ensomme? Gå med på dette års March mod Ensomhed og vær med til at sætte fokus på problemet, sammen med March mod Ensomhed og Patrick Cakirli.

I samarbejde med 36 kommuner, og med støtte fra Middelfart Sparekasse og Standoutmedia, vil Patrick fra den 16. august til og med den 10. oktober vandre 1.600 kilometer fra Nexø til Rønne på Bornholm – ned gennem Nordsjælland, København, Midt- og Sydsjælland til Sydhavsøerne – videre over Langeland, Tåsinge og rundt på Fyn – op gennem Sønder-, Øst- og Nordjylland – og til sidst ned gennem Vestjylland til Esbjerg.

Se ruten fra Nexø til Esbjerg på: google.com/maps

Dette gør han hvert år fra uge 33 til og med uge 40 for at sætte nationalt fokus på ensomhed som sundheds- og samfundsudfordring såvel som for at samle penge ind til March mod Ensomheds Landsindsamling, som i år støtter Ventilen Danmark – en nonprofitorganisation, som forebygger og afhjælper ensomhed blandt unge.

Vandrer 35,3 km fra Slagelse Rådhus til Næstved Rådhus

Den 23. august skal Patrick vandre 35,3 kilometer fra Slagelse Rådhus (Rådhuspladsen 11, 4200 Slagelse) til Næstved Rådhus (Teatergade 8, 4700 Næstved), men for at komme frem har han brug for din hjælp, for konceptet for March mod Ensomhed er som følger:

Patrick må ikke gå, hvis han ikke har følgeskab – ellers skal han stå stille. På den måde bliver hans vandring symbol på vigtigheden af fællesskab og social ansvarlighed i kampen mod ensomhed.

Se ruten fra Slagelse til Næstved på: google.com/maps

Vi glæder os til at se dig på landevejen!

De bedste hilsner,
March mod Ensomhed og Patrick Cakirli

March mod Ensomhed ’21 – Slagelse udføres i samarbejde med Slagelse Kommune og DGI. Vi styrker motion og breddeidræt i Danmark, og med støtte fra Middelfart Sparekasse og Standoutmedia A/S.

 

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Slagelse Rådhus
Rådhuspladsen 11
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).