Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Mandfolk på MTB (Skælskør)

17. august 2019 kl. 10:00 - 11:00

Zand.News

Nyt motionsfællesskab for mandfolk på MTB kommer til Eggeslevmaglehallen. Det sociale er i centrum, når ”Mandfolk på MTB” ruller ud i skoven. Her er der plads til røverhistorier og god humor. De eneste krav er, at man er mand, fylder godt i landskabet, cykel – og en cykelhjelm.

Nu kan rigtige mænd i Eggeslevmagle, Skælskør og omegn komme i gang med at motionere sammen med andre rigtige mænd. Det sker, når den lokale forening Eggeslevmagle SG&IF er klar med konceptet ”Mandfolk på MTB”.

Konceptet er målrettet mænd, der ikke synes, at lycra-tøj er det bedste ved at køre på mountainbike. Hos Eggeslevmagle SG&IF glæder formanden Hans Peter sig til at byde dem velkommen.

»Vi vil gerne starte Mandfolk på MTB på for at skabe et motionstilbud til de mænd, som normalt ikke motionerer eller rører sig. Vi ved, de er der. Vi ved også, at de ikke kommer til de almindelige idrætsaktiviteter som for eksempel fodbold, håndbold og badminton. Det er kun mænd, der kører med, så der er plads til mandesnak og sort humor,« siger han.

Flere skal være idrætsaktive

Initiativet er en del af en vækstpakke, som skal styrke klubben og få flere medlemmer. Flere klubber i landet har stor succes med ”Mandfolk på MTB”, hvor der er mindre fokus på lycra og mere fokus på fællesskabet.

»Mountainbike er super til at komme i gang med at motionere. Det er nemt at gå til og perfekt, hvis du vil undgå overbelastninger. Vi arbejder målrettet på at få flere danskere til at være aktive, med Mandfolk på MTB hjælper vi med at gøre netop det,« siger Mette Thorning, der er idrætskonsulent hos DGI Midt- og Vestsjælland.

Kom for at være med

Første gang bliver søndag den 23. februar 2019 kl. 10.00 fra Eggeslevmaglehallen på Skolevej 8 i Skælskør. Det kræver ingen tilmelding. Jørgen, Kuno og Hans Peter er klar til at byde velkommen og guide rundt i et roligt tempo.

Mandfolkene kører hver tirsdag kl. 17.30 og lørdage kl. 10.00. Kontakt Hans Peter Kongsbak, Eggeslevmagle SG&IF, på telefon 29 86 05 72 for at få mere information.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
17. august 2019
Tidspunkt:
10:00 - 11:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1888700747922091/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk
Hjemmeside:
https://www.slagelse.info/events/

Sted

Eggeslevmaglehallen
Skolevej 8
Skælskør, 4230 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).