Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lystfiskeriets Dag (Halsskov)

19. maj kl. 10:00 - 14:00

Børn får gode oplevelser på Lystfiskeriets Dag. Søndag den 19. maj 2019 går jagten ind på gode lystfiskeroplevelser i naturen for alle børn og deres familier. Tag dit barn eller barnebarn med, og vær en del af nærværet og de autentiske oplevelser, som lystfiskeriet byder på.

Korsør Lystfiskerforening og Danmarks Sportsfiskerforbund vil gerne invitere alle forældre, bedsteforældre og børn med på oplevelsestur ved fiskevandet. Oplev glæden ved børnenes fordybelse og de gode, autentiske oplevelser med og i naturen, som lystfiskeriet byder på.

På dagen er der mulighed for at låne en fiskestang, ligesom der vil stå en erfaren lystfisker parat til at hjælpe jer med at komme i gang. Se vores klubhus, benyt mulighed for at gøre et godt køb ved loppestandene med lystfisker relateret effekter, deltag i fiskekonkurrence og nyd en dag på Revet.

Arrangementet afholdes ved Halsskov Odde, Storebæltsvej 140 i Korsør, hvor det er muligt at fiske efter hornfisk og ørreder. Mød op mellem kl. 10 og 14, og få en spændende dag med gode lystfiskeroplevelser.

Gode oplevelser i fællesskab

Alle er velkomne på Lystfiskeriets Dag, og gode oplevelser fylder mest, hvis du deler dem med andre. Så tag du bare dit barns bedste ven, søskende, bedstemor eller bedstefar med. Her kan alle være med.

Lystfiskeriets Dag er et landsdækkende initiativ fra Danmarks Sportsfiskerforbund og de lokale lyst- og sportsfiskerforeninger samt fiskesøer, hvor alle under kyndig vejledning kan prøve kræfter med lystfiskeriets mange muligheder. Det sker søndag den 19. maj ved en række arrangementer over hele landet.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
19. maj
Tidspunkt:
10:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/436840060415764/

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk
Hjemmeside:
https://www.slagelse.info/events/

Sted

Halsskov Odde
Storebæltsvej 140
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).