Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kvindernes Internationale Kampdag 2020 i Korsør

8. marts kl. 15:00 - 19:00

100DKK
Zand.News

For tredje år i træk afholder Enhedslisten Slagelse med flere Kvindernes Internationale Kampdag – denne gang med fokus på udenlandske kvinder, eller på det internationale, med parolen: “Kvinder i alle lande, foren jer!”

De har fået den iransk-fødte rapper og standupper Ellie Jokar til at komme. Hun gør et stort arbejde for at bekæmpe racisme på en anderledes – både sjov og kærlig måde. Ellie er blandt andet kendt fra satireprogrammet “Det slører stadig” på DR, som i 2013 gav debatten om de slørede kvinder et frisk pust.

Mama med band. Mama er en ung, lokal sangskriver, som kommer og giver koncert. Mama er kendt fra Karrierekanonen på DR (2019).dk. Dialekt, spiller lyrisk, progressiv rock. Deres debutalbum er planlagt til udgivelse den 1. maj 2020.

Traditionen tro vil der herudover være fællessange og taler fra nær og fjern, udenlandske kvinder som fortæller om fejringen af den 8. marts 2020 i deres hjemland, og om kvinders vilkår både her og i udlandet. Bydelsmødrene vil igen i år komme og fortælle om deres arbejde.

Det koster 100 kroner, og tilmelding sker på: ehlslagelse.nemtilmeld.dk.

Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
8. marts
Tidspunkt:
15:00 - 19:00
Pris:
100DKK
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Arrangør

Enhedslisten Slagelse
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/enhedslistenslagelse/

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,4220Danmark
+ Google Maps
Telefon:
58 37 04 00
Hjemmeside:
http://korsoerkulturhus.dk/

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).