Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

EU og Korsør – EU-debat på KulturCaféen

12. november 2018 kl. 17:00 - 18:30

Gratis
Slagelse Media

Hvad betyder EU for Korsør? Og hvorfor er Korsørs borgere og jeres holdninger vigtige for EU? LOF og Europabevægelsen inviterer sammen med Europæisk Ungdom til debat om EU forud for valget til Europa-Parlamentet.

Mandag den 12. november har du chancen for at blive helt opdateret på EU og at stille dine spørgsmål direkte til kandidater til Europa-Parlamentet.

Hvor er EU på vej, og hvad mener du?

Forud for forårets valg til Europa-Parlamentet debatterer vi en række aktuelle spørgsmål: Hvor er EU på vej hen, og hvordan vil Danmark påvirke udviklingen? Hvad betyder den frie bevægelighed for Danmark? Hvordan forholder vi os til europæisk sikkerhedspolitik og bekæmpelse af grænseoverskridende kriminalitet? Hvad mener du, Danmarks rolle være i EU-samarbejdet i fremtiden?.

Vi glæder os til at høre dine synspunkter og spørgsmål.

Panelet består af:


I øvrigt deltager Stén Knuth, tidligere borgmester i Slagelse Kommune og nuværende folketingskandidat for Venstre i Holbæk i Sjællands Storkreds.

Debatmødet er et af flere EU-arrangementer i forskellige dele af landet. Formålet er at bringe debatten om EU ud til alle dele af Danmark og skabe dialog mellem politikere og borgere om Danmarks fremtid i EU. Projektet gennemføres med tilskud fra Europa-Nævnet. Arrangementet er gratis. 


Grafik: Slagelse Media.


Fortæl din mening:

Kommentarer

Detaljer

Dato:
12. november 2018
Tidspunkt:
17:00 - 18:30
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1226164747526112/

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Maps
Telefon:
58 37 04 00
Hjemmeside:
http://korsoerkulturhus.dk/

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7027 6770 (kl. 9-18 på hverdage).