Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

En hverdag med PTSD

10. november 2021 kl. 19:00 - 20:00

Zand.News

Du kan se med på din skærm hjemmefra eller deltage som publikum, når PsykInfo Region Sjælland sammen med Næstved Bibliotek og Borgerservice inviterer til livetalk-arrangementet “En hverdag med PTSD” onsdag den 10. november 2021.

Post traumatisk belastningsreaktion (PTSD) er en psykisk sygdom, der kan ramme mennesker, som har været udsat for voldsomme belastninger.

Hverdagen med PTSD kan være udfordrende, fordi man ufrivilligt genoplever de traumatiserende hændelser og de voldsomme tanker og følelser, der følger med. Man kan få en tendens til at undgå situationer, der vækker minder om traumerne, ligesom angst og vrede kan fylde mere end før sygdommen.

Til dette gratis PsykInfo-arrangement får du en personlig beretning om at tackle hverdagen med PTSD, suppleret med en faglig vinkel, der giver viden om symptomer og behandling.

Arrangementet er tilrettelagt som en livetalk med et panel bestående af en PsykInfo-medarbejder, en fagperson fra Regionsfunktion for PTSD og en EN AF OS ambassadør, som er et menneske, der har personlig erfaring med at have PTSD.

Livetalken livestreames direkte til PsykInfos Facebook-side, så man kan se den online. Men der er også mulighed for at møde frem på biblioteket og være med som publikum. Det er gratis at deltage som publikum, men kræver tilmelding via PsykInfos hjemmeside.

TILMELDING:

Det kræver ikke tilmelding at se livetalken online – man skal blot klikke ind på PsykInfos Facebookside (www.facebook.com/psykinfosjaelland), hvor der livestreames kl. 19-20.

Publikum skal tilmelde sig her: www.regionsjaelland.dk/psykinfoarrangementer

TID OG STED:

Dato: Onsdag den 10. november 2021
Tid: Kl. 19-20 (Publikum, der møder frem på biblioteket, skal være klar senest kl. 18.45)
Sted: Slagelse Bibliotek, Stenstuegade 3, 4200 Slagelse.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
10. november 2021
Tidspunkt:
19:00 - 20:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.regionsjaelland.dk/presse/Sider/default.aspx

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Slagelse Bibliotek
Stenstuegade 14
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).