Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Brugt Plade- og Musikgrejsmesse 2020

11. oktober 2020 kl. 10:00 - 14:00

Zand.News

Søndag 11. oktober åbner dørene atter op for et sandt Eldorado indenfor ”Second Hand” Musikmarked og Vinylplademesse fra kl. 10.00 til 14.00 i Korsør Kulturhus.

Rigtigt mange musikentusiaster fra nær og fjern har gennem de sidste år gæstet det årlige musikgear- og instrument, og nu også for andet år indbefatter vinylbrugtmarked, for at gøre en god handel og en god hyggelig musiksnak, og nu er muligheden der igen.

Samarbejdet omkring dette arrangement med Slagelse Bibliotekernes Lytteklub, gør at der også igen i år også vil være ”Second Hand” vinylplademesse denne dag.

Nogle af de genrer der blev solgt ud af på plademessen sidste år, var blandt andet pop, blues, jazz, funk, og mange flere. Så er du popmusikfan, jazzlytter, eller samler er der igen i år noget for enhver smag, og der kommer til at være rigeligt med plader, som man kan gå på opdagelse i.

Så kom og find lige den plade, som du kan huske fra din ungdom eller lige den guitar du har brug for – og så måske endda til næsten ingen penge.

Med andre ord er der noget for både de udøvende musikere og os, der bare lytter til tonerne fra pladespilleren, så mød op til denne tradition, hvor både den udøvende musiker og lytteren er i fokus.

Der er gratis adgang og rig mulighed for en hyggesnak samt køb af drikkevarer i cafeen.

Bookning og bestilling af borde til en standplads:

Vinyl og pladestand, kontakt: preha@slagelse.dk
Musikgrej, kontakt: Ronni på 61681641 eller r2406@me.com

 

Fortæl din mening:

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Sted

Korsør Kulturhus
Skolegade 1
Korsør,4220Danmark
+ Google Maps
Telefon:
58 37 04 00
Se Sted hjemmeside

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).