Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: Broløbet Storebælt 2020

19. september 2020 kl. 16:30 - 21:00

Zand.News

Den 19. september 2020 lyder startskuddet for 8. gang til løb over Storebæltsbroen – denne gang med både halv- og kvartmaraton på programmet.

Broløbet oplyser, at Broløbet Storebælt 2020 er aflyst.

Læs også: Broløbet Storebælt er igen aflyst.

Mere end 75.000 løbere har indtil videre besejret Storebæltsbroen. Sæt kryds i kalenderen og find løbeskoene frem. Nyd den spektakulære udsigt fra højbroen, de smukke scener på turen mod Sprogø og kæmp med Vestbroens længde.

I år har broløbet fået en enestående mulighed for – udover det klassiske halvmaraton – også at tilbyde en ny distance – et kvartmaraton, der går fra Sprogø med kurs mod det fælles målområde i Nyborg.

Inden løbet får du mulighed for at opleve den spændende “ø i midten”. Du får en unik adgang til andre dele af Gl. Sprogø som for eksempel pigehjemmet og den lille havn. Vær dog opmærksom på, at Sprogøs natur er skrøbelig, og dele af øen er fredet. Det betyder, at for eksempel fyrtårnet ikke vil være tilgængeligt.

 

Fortæl din mening:

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Detaljer

Dato:
19. september 2020
Tidspunkt:
16:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.brolob.dk/

Arrangører

Broløbet Storebælt
Udgivet af redaktionen

Sted

Storebæltsbroen (Halsskov)
Storebæltsbroen
Korsør,4220Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).