Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST: Åbent Hus på Flådestation Korsør

28. august 2021 kl. 10:00 - 16:00

Zand.News

»Årets Åbent Hus lørdag 28. august 2021 på Flådestation Korsør er desværre aflyst.

Årsagen er, at det ikke vil være muligt at give offentlig adgang til skibene på flådestationen grundet den aktuelle corona situation og de operative hensyn.

Den offentlige adgang til skibene er vigtig og afgørende for Åbent Hus. Det er ombord på skibene, at gæsterne får et rigtigt godt indblik i skibenes og Søværnets opgaveløsning og ikke mindst får et godt indtryk af forholdene og livet om bord.

Alle har til det sidste håbet på mere gunstige betingelser men må også erkende de reelle forhold og den aktuelle situation. Åbent Hus er jo blandet andet begivenheden, der markerer det tætte bånd mellem Søværnet, flådestationen og lokalsamfundet, hvorfor årets aflysning er rigtig ærgerlig,« skriver kommandørkaptajn John M. Nielsen, der er chef for Flådestation Korsør og Garnisonskommandant i Korsør.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Arrangør

Udgivet af redaktionen
E-mail:
redaktion@slagelsemedia.dk

Sted

Flådestation Korsør
Sylowsvej 8
Korsør, 4220 Danmark
+ Google Maps

Artikler i kalenderen kan udgives semiautomatisk. Slagelse.News tager forbehold for misforståelser, tastefejl, ændringer og aflysninger. Send rettelser, tips og pressemeddelelser til redaktion@slagelsemedia.dk eller ring på telefon 7174 1448 (kl. 9-18 på hverdage).