Debat: Millioner på vej til ungdomsuddannelser i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Læsetid: 2 min.

Slagelse.News – Jacob Mark og Astrid Carøe: »Helt konkret vil eksempelvis Slagelse Gymnasium modtage mere end 1.9 millioner ekstra i 2021.« »Vi ved, at det vil gøre en stor forskel for alle de unge og deres lærere på skolerne.«

Slagelse News har modtaget følgende læserbrev fra Jacob Mark, der er undervisningsordfører for SF, og Astrid Carøe, der er uddannelsesordfører for SF.

Har sikret 1,6 milliarder til gymnasier og erhvervsuddannelser

Med aftale om finansloven har vi netop sikret 1,6 milliarder kroner til både gymnasier og erhvervsuddannelser i hele landet over de næste 4 år. Helt konkret vil eksempelvis Slagelse Gymnasium modtage mere end 1.9 millioner ekstra i 2021.

Det er penge, der for eksempel kan bruges på flere lærere, mere tid til forberedelse, mere tid til vejledning eller feedback til den enkelte elev. Og det er i den grad nødvendigt efter årelange besparelser. Vi ved, at det vil gøre en stor forskel for alle de unge og deres lærere på skolerne.

Lykkedes med at få stoppet besparelserne og grønthøsteren

Sidste år lykkedes vi med at få stoppet besparelserne. Grønthøsteren, som den tidligere regering kørte over vores uddannelser, er væk. Nu genopretter vi uddannelsesområdet og investerer igen. Og det kommer vi i SF til at presse på for, at vi fortsætter med.

Med besparelserne af banen og flere penge på vej mod ungdomsuddannelserne viser vi, at vi har sat en ny kurs for Danmark. En kurs, hvor vi investerer i vores unge mennesker og uddannelserne.

Øverst: MF Jacob Mark (SF) og MF Astrid Carøe (SF). (Foto: William Vest-Lillesøe). Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.