En million til kunde i SuperBrugsen i Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Skaelskor.News – En kunde i SuperBrugsen i Skælskør købte en Lotto-kupon, og nu er der 1.000.000 skattefri kroner på vej.

Lørdagens Lotto-trækning bød ikke på nogen vinder af 1. præmiepuljen, og derfor stiger næste uges pulje til 10 millioner kroner.

Men en kunde i SuperBrugsen i Skælskør kan alligevel hæve 1.000.000 skattefri kroner. Det skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

To vindere af Danske Spils Millionærgaranti

For to spillere var weekendens trækning ikke helt forgæves. Som altid skulle der også findes vindere af Danske Spils Millionærgaranti, hvor der hver uge trækkes der lod om 2×1 million kroner på alle spillede rækker, og man kan derfor blive millionær, selvom man har 0 rigtige.

Den ene heldige vinder kommer fra Odense og havde spillet med sit PLUS-abonnement. Vedkommende bliver dermed årets syvende millionær fra Fyn.

Lidt længere mod sydøst valgte en heldig sjællænder at afslutte indkøbsturen i SuperBrugsen i Skælskør, og det var ikke en hel dum beslutning, for netop den kupon blev udtrukket som den anden vinder.

Dermed kan begge se frem til at få 1.000.000 skattefri kroner at forsøde tilværelsen med.

Vindertal: 16, 17, 20, 23, 27, 30, 31. Tillægstal: 10.

Øverst: Danske Spil. (Foto: Danske Spil A/S). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.